Avís legal

AVÍS LEGAL

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les dades personals que ens subministri a través d'aquesta pàgina web (www.totalplanning.cat), seran tractades de forma confidencial i passaran a formar part d'un fitxer automatitzat titularitat de TOTAL PLANNING, SL direcció Av / La Ferreria, 49-51, 08110 Montcada i Reixac (Barcelona).

Les seves dades personals seran utilitzades per remetre-li informació sobre les activitats, productes i serveis de TOTAL PLANNING, SL que puguin resultar del seu interès. Les seves dades pots ser emprats per a remetre-li per correu electrònic informació de caràcter publicitari.

Així mateix li informem que pot exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició d'acord amb el que preveu la LOPD, enviant una carta certificada o forma equivalent que permeti acreditar la seva recepció, juntament amb la fotocòpia del seu DNI a la següent adreça: Av / La Ferreria, 49-51, 08110 Montcada i Reixac (Barcelona).

TOTAL PLANNING, S.L. no cedeix ni transmet de cap manera, informació o dades de caràcter personal dels seus clients a tercers. L'emplenament del formulari inclòs en el lloc web, implica el consentiment exprés de l'usuari a la inclusió de les seves dades de caràcter personal en el referit fitxer automatitzat de TOTAL PLANNING, SL amb les finalitats indicades.