Mecanitzat de precisió
Total Planning, S.L. és una empresa especialitzada en el mecanitzat de precisió amb quasi 60 anys d’experiència. Un ampli parc de maquinaria assistit per control numèric ens dóna capacitat per fabricar petites i mitjanes series, així com prototips i peces úniques.
Gestió Integral
El nostre compromís és satisfer les necessitats del nostres clients oferint la gestió integral de tot el procés productiu, des de la compra de material, tractaments i acabats superficials fins el muntatge de petits conjunts.
Compromís de Qualitat
Total Planning, S.L. té implantat un sistema de Gestió de Qualitat garantit per la Certificació ISO9001:2008 i EN9100:2009 amb la finalitat d’assolir el nivell màxim de satisfacció dels nostres clients complint els seus requeriments específics.

Maquinària

El nostre parc de maquinària està format per un conjunt de dotze màquines assistides per control numèric, 4 torns i 8 centres de mecanitzat. (3,4 i 5 eixos).

 

Llegir mès

Mecanització

TOTAL PLANNING, S.L  és especialista en el mecanitzat de sèries curtes i mitjanes, amb capacitat de realitzar prototips, peces úniques i utillatges.

 

LLegir més

Muntatge

Per donar un servei complert als nostres clients, realitzem el muntatge de petits conjunts mecanitzats a les nostres instal·lacions. D'aquesta manera, garantim un ajust perfecte.

 

Llegir més

Qualitat

Comptem amb un laboratori propi de metrologia que ens permet un exhaustiu control de la fabricació durant tot el procés (Certificació d’Assegurament de Qualitat ISO9001-2008 i EN9100:2009) i es tradueix amb un alt índex de satisfacció del nostres clients.

Llegir més